Felles innkjøring til garasjen

Som mange sikkert har lagt merke til, er det åpnet for innkjøring fra vår garasje og inn til garasjen i nabosameiet Gate 1-2-3. Det betyr at beboere med bil i dette sameiet fra nå av skal benytte samme innkjøring som oss. NB! Det er viktig at dere som parkerer i garasjen, ikke setter bilen foran tunnelen til Gate 1-2-3 slik at dere sperrer for trafikk. Området er tydelig merket med piler og parkering forbudt-skilt. Det blir skrevet en avtale mellom Quadraturen Boligsameie og Gate 1-2-3 om fordeling av kostnader for drift av garasjen (blant annet service og vedlikehold av garasjeporten og vask).

 

Vi vil samtidig presisere at dere må sørge for at garasjeporten til enhver tid er lukket. Det har vært tilfeller der noen har koblet ut strømmen og satt porten åpen, slik at hvem som helst kan komme inn samtidig som det skaper risiko for at vannrør kan fryse. Hvis dere skal ut av garasjen og porten ikke åpner seg automatisk, kan dere avstille automatikken og åpne den manuelt ved trekke i grønn snor. Det er satt opp veiledning på veggen med norsk og engelsk tekst. Tilkalling av hjelp fra Portservice skjer via styret i Quadraturen.

 

Vi ber om at dere som leier ut seksjon, videresender denne informasjonen til leietakerne.

 

Betalt garasjeplass

Bori mangler fullstendig oversikt over hvem som har kjøpt garasjeplass i Quadraturen. De trenger en slik oversikt med tanke på faktureringen av fellesutgifter. Dessuten er en slik oversikt nødvendig for at fordelingen av kostnader mellom oss og Gate 1-2-3 blir riktig. Vi ber derfor om at alle som har kjøpt plass, gir beskjed til styret, enten via nettsiden quadraturenboligsameie.no eller direkte til denne mailadressen: quadraturen@borettslag.net